U gebruikt een oude browser!

Update uw browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Een donatie helpt, juist nu!

Voor de derde maal dit jaar moeten wij de historische voordeuren van het museum sluiten. Dat is niet alleen heel jammer, maar het zorgt uiteraard ook voor aanzienlijk minder inkomsten. Juist nu, in deze onzekere tijden, kunt u het verschil maken. We zijn enorm geholpen met iedere donatie. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Teylers Museum, met zijn bijzondere collecties en prachtige gebouw, behouden blijft voor toekomstige generaties. Elke bijdrage is van harte welkom.
Selecteer een bedrag naar keuze

Laat je gegevens achter, zodat we een eenmalige attentie kunnen sturen

Privacy statement

Je e-mailadres zal door Teylers Museum alleen gebruikt worden om je te bedanken. Je gegevens worden niet aan derde partijen verstrekt. Zie onze website voor ons complete privacystatement.

Veelgestelde vragen

1. Online ticketverkoop en entree

2. Maatregelen in verband met het coronavirus

 • Wat is jullie beleid met betrekking tot het coronavirus?

  De Museumvereniging heeft een uitgebreid protocol opgesteld voor musea, gebaseerd op de maatregelen van het RIVM en de overheid.

  Voor een museumbezoek is een coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht. Aan de entree vragen we je dan ook om een geldig vaccinatie-, test-of herstelbewijs te laten zien in de vorm van de QR-code op de Corona Check App (of een coronatoegangsbewijs op papier), in combinatie met een geldig ID-bewijs.

  Houd je aan de hygiënemaatregelen: was regelmatig je handen en hoest en nies in je elleboog. 1,5 meter blijft een veilige afstand. Heb je toch coronagerelateerde klachten op de dag van je museumbezoek? Blijf dan thuis.

  Kijk op onze website voor meer informatie over ons coronabeleid.

3. Algemene vragen

 • Wanneer is het museum geopend?

  Teylers Museum is van dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 • Kan ik een rondleiding boeken?

  Jazeker, kijk voor meer informatie op onze website.

 • Ik zit in een rolstoel. Is Teylers Museum toegankelijk?

  Zeker: alle ruimtes zijn bereikbaar. Mensen die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mogen gratis één begeleider meenemen.

  Er is een invalidenparkeerplaats voor het museum, al kunnen we helaas niet garanderen dat deze altijd beschikbaar is. Parkeergarage De Appelaar, vlakbij het museum, heeft parkeerplaatsen voor mindervaliden.

  Er zijn twee duw-rolstoelen aanwezig. Voor gemotoriseerde rolstoelen gelden speciale regels: rolstoelen met een verbrandingsmotor kunnen helaas niet worden toegelaten. Stapvoets rijden is verplicht.

 • Is Teylers Museum gemakkelijk bereikbaar?

  Ja, op onze website vind je alle informatie daarover.

5. Persoonsgegevens

Ticket support