Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu
FAQ

Boek je ticket online

Tot en met 31 januari is in Teylers Museum de tentoonstelling John Constable te zien. Klik hier om tickets te bestellen.

Veelgestelde vragen

1. Online ticketverkoop en entree

2. Maatregelen in verband met het coronavirus

 • Welke maatregelen treffen jullie rondom het indammen van het coronavirus?

  De Museumvereniging heeft een uitgebreid protocol opgesteld voor musea, gebaseerd op de maatregelen van het RIVM en de overheid. Je museumbezoek is helemaal aangepast aan deze veiligheidsnormen. De belangrijkste maatregelen zijn:

  • Iedereen dient in bezit te zijn van een ticket met tijdslot. Zo kunnen we drukte voorkomen.
  • Met gezondheidsklachten - neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid - is het niet toegestaan het museum te bezoeken
  • Houd 1,5 meter afstand van bezoekers die niet behoren tot je eigen gezelschap, blijf met je eigen gezelschap zo veel mogelijk bij elkaar en neem de hygiënemaatregelen in acht.

  Kijk op onze website voor alle maatregelen.

3. Algemene vragen

 • Wanneer is het museum geopend?

  Teylers Museum is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op feestdagen van 11.00 tot 17.00 uur.

 • Kan ik een rondleiding boeken?

  Rondleidingen kunnen voorlopig niet doorgaan. De Lorentz Formule gaat door in aangepaste vorm. Kijk voor alle activiteiten op onze website.

 • Ik zit in een rolstoel. Is Teylers Museum toegankelijk?

  Zeker: alle ruimtes zijn bereikbaar. Mensen die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mogen gratis één begeleider meenemen.

  Er is een invalidenparkeerplaats voor het museum, al kunnen we helaas niet garanderen dat deze altijd beschikbaar is. Parkeergarage De Appelaar, vlakbij het museum, heeft parkeerplaatsen voor mindervaliden.

  Er zijn twee duw-rolstoelen aanwezig. Voor gemotoriseerde rolstoelen gelden speciale regels: rolstoelen met een verbrandingsmotor kunnen helaas niet worden toegelaten. Stapvoets rijden is verplicht.

 • Is Teylers Museum gemakkelijk bereikbaar?

  Ja, op onze website vind je alle informatie daarover. We adviseren je in verband met de corona-maatregelen niet met het openbaar vervoer te komen.

5. Persoonsgegevens

Ticket support