Voor de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en medewerkers volgen wij de informatie en richtlijnen van het RIVM. Het museum is t/m 1 juni gesloten.

 

E-tickets

Koop je toegangskaart(en) voor Teylers Museum nu online! Elk online gekocht ticket is geldig voor 1 bezoek in de komende 12 maanden.

Wanneer je in het bezit bent van een Museumkaart is het niet nodig om een entreebewijs aan te schaffen. Voor deelname aan De Lorentz Formule kun je wel alvast een plaats reserveren via het onderstaande reserveringssysteem.


Reserveringen De Lorentz Formule

Treed in de voetsporen van Nobelprijswinnaar Lorentz tijdens De Lorentz Formule; een theatrale tour geschikt voor iedereen van 10 tot 100 jaar. 

Je kunt het lab alleen bezoeken door mee te doen aan de theatrale tour De Lorentz Formule. Deze tour duurt 50 minuten en wordt op vaste momenten aangeboden. Er is per tour plaats voor 20 mensen. De Lorentz Formule wordt alleen in het Nederlands aangeboden. Om zeker te zijn van je plaats kun je online reserveren. Voor deze reservering betaal je 1 euro per persoon. Op de dag zelf is online reserveren niet meer mogelijk. Eventuele plaatsen die niet gereserveerd zijn worden bij de kassa van het museum aangeboden. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Er is een lift aanwezig, maar de ruimtes zijn beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

LET OP! Je kiest hier eerst het aantal plaatsen, dan verschijnt een kalender waarin je een datum kunt kiezen. Onder de kalender kies je dan het gewenste tijdstip (is dit tijdstip grijs en niet klikbaar, dan is de tour van dat tijdstip al vol).

Vanaf 18 mei 2020 zullen we De Lorentz Formule alleen nog aanbieden op vrijdag, zaterdag en zondag.  

Kies het soort ticket:

Type ticket

Prijs

Aantal

Subtotaal

Wanneer wil je De Lorentz Formule in het Lorentz Lab beleven?

« maart 2020 »
month-3
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Op welk tijdstip wil je het museum bezoeken?

12:45

0 beschikbaar

Couponcode invoeren

Belangrijke informatie over e-tickets:

  • Je hebt voor het museum géén e-ticket nodig met een museumkaart, Teylers Museum Vriendenpas, I Amsterdam City Card, Vereniging Rembrandt pas, ICOM pas, HaarlemPas of Bankgiro Loterij VIP-kaart, NVON, Sotheby's preferred kaarthouders
  • Je kunt maximaal 9 tickets bestellen. Voor meer tickets kun je een voordelig groepsbezoek boeken, klik hier voor meer informatie.
  • Per kortingspas kun je één e-ticket aanschaffen
  • Kortingspassen moeten bij de ingang van het museum worden getoond
  • Audiotours zijn gratis af te halen bij de kassa
  • Je ontvangt je tickets via e-mail, mocht je de tickets niet ontvangen hebben kijk dan in de spam-folder van je mail
  • Entreetickets zijn een jaar geldig (tickets voor De Lorentz Formule zijn alleen op de dag en tijd van keuze geldig)
  • Gekochte tickets worden niet terugbetaald.
  • Voor speciale tentoonstellingen geldt mogelijk een toeslag